Immunerősítő zöldturmix fürjtojással

Immunerősítő zöld turmix fürjtojással

 

zöld turmix fürjtojás

 

Én már rengeteg változatát kipróbáltam, ha iszom mindig belecsempészek pár darab fürjtojást is, a zöldturmix igazi vitaminbomba, könnyen elkészíthető, nagyon egészséges, és ha jó kombináljuk a zöldségeket, gyümölcsöket, valamint ügyesen fűszerezzük, akkor nagyon finom lehet.

Nem mellesleg pedig azt gondolom, hogy nem csak ősszel és télen fontos az , hogy az immunrendszerünk erős legyen, mivel az év bármely évszakában érheti a szervezetet olyan változás, amely során szükség van arra, hogy az immunrendszer megfelelően reagáljon az adott helyzetben. 

Ha most megfogant benned a gondolat, hogy kipróbálod, akkor ajánlom ezt a zöld turmix alapreceptet, amely kezdőknek is tökéletes!

 
Zöld turmix alaprecept hozzávalók (Mennyiség: 1-1,2 liter)


*2 db kisebb alma
*1 édes narancs
*1 db banán
*2 marék spenót
*csipet fahéj
*víz
*2 fürjtojás

Zöld turmix alaprecept elkészítése


1. Először vágd fel kisebb darabokra a banánt, az almát, a narancsot, és a spenótot.

2. Rétegezd a hozzávalókat ebben a sorrendben: banán, alma, narancs, spenót, majd a fürjtojások. (elözőleg külön tegyük bele a fürjtojásokat egy pohárba nyersen, és abból öntsük át a turmixgépbe).

3. Szórd meg egy pici fahéjjal, engedd fel kevés vízzel, majd szakaszosan turmixold és a vizet adagolva turmixold simára a zöld turmixot.

4. Annyi vizet adj a zöld turmixhoz, hogy számodra kellemes sűrűségű legyen.

 

Egészségedre!  

 

További klassz receptért nézz körül oldalunkon!