Fürjtojás kúra

 fürjtojás kúra_1

A nyers fürjtojás fogyasztásának számos gyógyhatást tulajdonítanak. A fürjtojás kúra jótékony hatását már két hét múlva elkezdi kifejteni, de tartós eredmény természetesen csak rendszeres, megszakítás nélküli, tényleges kúraszerű fogyasztás után a leghatékonyabb. A szervezetre gyakorolt pozitív élettani hatását főtt tojásként is kifejti, viszont ilyenkor figyeljünk a főzési időre, mert 15 perces hőkezelés után a vitaminok teljesen megsemmisülnek benne.

Egyes japán, orosz és amerikai klinikàkon tojáskúrákat is kidolgoztak. Ezek szerint:

*a magas vérnyomás, az emésztési zavarok, a gyomorfekély, az érelmeszesedés kúrálására -> 120 db.

 *a cukorbetegség, a migrénes fejfájás, májbetegségek, asztma, vérszegénység, vesebetegségek, tuberkolózis, kóros elhízás, köszvény, neuraszténia(az idegrendszer működésében beállt kimerülés), szénanàtha és az általános állapot javítása céljából alkalmazott kúrán -> 240 db fürjtojást kell elfogyasztani.

A felnőttek két napig 3 db, újabb két napig 4 db, majd a kúra befejezéséig napi 5 db fürjtojást fogyasztanak el. A gyerekek az első napokon 1-2 darab, a továbbiakban legfeljebb 3 db fürjtojást ehetnek naponta.

A kúra két hónap kihagyása után ismételhető!

Viszont, akinek epebántalmai vannak, óvatosan 1 db tojással kezdje a kúrát, és ha az epéje nem bírja, azonnal abba kell hagynia!

 

Jó egészséget kívánunk!