Baconös krémsajtos spagetti

baconkremsajtspagetti

 

Hozzávalók 5 személyre:

1 doboz Yourméé 40 fürjtojásos spagetti száraztészta
200 g bacon
4 evőkanál vaj
só, bors
200 g krémsajt
50 g parmezán sajt
2-3 gerezd fokhagyma
Olívaolaj (sütéshez)

 

Elkészítés:

Főzzük ki a tésztát enyhén sós vízben. Mikor megfőtt, kapcsoljuk le a lángot, tegyünk félre egy bögrényi főzővizet,
majd szűrjük le.

Amíg fő a tészta, egy kis olívaolajon pirítsuk le a bacont, majd mikor már nagyjából kész, dobjuk hozzá az összeaprított fokhagymát.

Tegyük a vajat a bacönös-hagymás keverékre, mikor elolvadt, öntsük hozzá a főzővizet is. Keverjük őket alaposan össze, majd mehet bele a krémsajt és a parmezán is.

Mikor a sajtok elolvadtak, sózzuk-borsozzuk, majd keverjük bele a kifőtt spagettit.

Melegen, parmezánnal megszórva tálaljuk.

Bon appetit!