Hozzávalók:
-Yourméé fürjtojásos száraztészta, penne, 300g
-50 dkg darált sertéshús
-4 gerezd fokhagyma
-125 g mirelit csemegekukorica
-só, bors ízlés szerint
-olaj
-250ml főzőtejszín
-15 dkg reszelt trappista sajt
Elkészítés:
- A fürjtojásos penne tésztát a dobozon leírtak szerint az al dante állag elérésig főzd.
- Közben olajon pirítsd meg a darált húst, amikor kifehéredett, sózd borsozd ízlés szerint, és ezután tedd bele a zúzott fokhagymákat is.
- Add hozzá a kukoricát ízlés szerint, majd pár perc múlva öntsd fel főzőtejszínnel, és forrald össze pár perc alatt.
- Egy hőálló edényt olajozz ki, és rétegezd eszerint: tészta, húsos réteg, és a végén szórd meg az egészet reszelt sajttal.
- Előmelegített sütőben 180 fokon körülbelül 15 perc amíg a sajt aranybarnára pirul.
Jó étvágyat!
További ínycsiklandó recepteket ITT találsz!
A különleges fürjtojásból készült prémium penne tésztát pedig ehhez a recepthez IDE kattintva tudod megvásárolni másnapi szállítással!