Az energiaszint növelése fürjtojással

energiaszint növelése fürjtojással

 

Energiaszintünk emelése


Érezted már azt, hogy kába vagy és erőtlen, alig bírsz ébren maradni, és azon veszed észre magad, hogy egyik kávét követi a másik annak érdekében, hogy az aznapot „túléld”?

Ha a stressz mindennapos az életedben, az nem csakhogy megbetegíthet Téged, hanem az örökös aggódás és feszültség az energiáidat is lecsökkentheti.

Ha sokat idegeskedsz, akkor az endokrin rendszer működése zavart szenvedhet, és ezáltal az immunrendszer jelezni fog, és nem fog megfelelően működni.

A jó hír viszont az, hogy az energiánkat könnyedén visszanyerhetjük.

 

De mit együnk, ha szeretnénk lendületesek lenni napról-napra, és kevésbé fáradékonyak lenni?

 

Az apró fürjtojásokban megtalálhatóak az ásványi anyagok és mikrotápanyagok, amelyekkel természetes módon növelheted az energiaszinted.


Fontos tudni, hogy az optimális tápanyag-ellátottság elengedhetetlen feltétele a megfelelő testi és szellemi fejlődéshez, az egészség fenntartásához és a betegségek megelőzéséhez.
Továbbá nem szabad elfeledkezni a fürjtojás magas fehérjetartalmáról sem, igazi kincs, a legmagasabb biológia értékkel rendelkező fehérje-forrás.
Egyetlen tojás fehérjéje közel 3 dkg húsnak felel meg.
A tojásfehérje pozitívuma, hogy könnyen és maximálisan emészthető, különösen főtt állapotban, s átalakítás, azaz sütés-főzés közben sem veszít értékéből.
Ha szeretnéd energikusan és jókedvűen kezdeni a napot, akkor illeszd bele az étrendedbe, és nem fogsz csalódni a hatásában.