Fürjhús leves

Szeretnél valami különlegeset varázsolni az asztalra? 

Készítsd el az isteni fürjlevest!

 

fürjhúsleves

 

Hozzávalók egy fazék leveshez:

 

 

Elkészítés:

  1. A madarakat megmossuk, feltesszük egy 3/4 fazék hideg vízben főni. Ha felforr, és habot enged, lehabozzuk. Kis lángra vesszük, sózzuk, és így főzzük kb. egy órát.
  2. Amikor félpuha a hús, beletesszük az összevágott zöldségeket, befűszerezzük, és még egy órát főzzük takarékon.
    Szép tiszta marad, nem kell leszűrni.
  3. A tésztát a dobozon leírtak alapján al dantéra megfőzzük.
  4. A zöldségeket, a húst, és a levesbetétet a levesestálba tesszük, és felöntjük a forró levessel. Apróra vágott petrezselyemzölddel megszórva tálaljuk.

 

Jó étvágyat kívánunk!

 

További különleges receptekért kattints IDE!